Εταιρεία

Με έτος ίδρυσης το 1976 στην πόλη του Ναυπλίου, η επιχείρηση «ΤΟ ΓΥΑΛΙ» δραστηριοποιείται για πάνω από 40 χρόνια στον χώρο των γυάλινων κατασκευών. Ήδη από το 2006 η επιχείρηση εδράζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις έκτασης 900m² στη Νέα Κίο με ιδιοκτήτη τον Νίκο Κοντό ο οποίος διαδέχθηκε τον ιδρυτή Γιώργο Κοντό το 1997.Αρχικός στόχος της εταιρείας μας υπήρξε κυρίως η επεξεργασία του γυαλιού ο οποίος μετεξελίχθηκε μέσα από πολυάριθμες συνεργασίες με επαγγελματίες του χώρου. Σήμερα, το Γυαλί ειδικεύεται σε κατασκευές εσωτερικής διακόσμησης και έχοντας επεκτείνει τη δράση του, αναλαμβάνει έργα σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρία μας
Η εταιρία μας
Η εταιρία μας

Οι κατασκευές μας συνδυάζουν το γυαλί με ειδικά επεξεργασμένα μέταλλα (αλουμίνιο – σίδερο), ανοδιωμένα ή ειδικά βαμμένα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Τα γυαλιά που κυρίως χρησιμοποιούμε είναι ασφαλείας, συγκεκριμένα tempered ή laminated, με προσθήκη χρωματιστής μεμβράνης εσωτερικά του γυαλιού. Τα εξαρτήματα, προερχόμενα από μεγάλους οίκους του εξωτερικού, ολοκληρώνουν το άρτιο αποτέλεσμα της κάθε μας κατασκευής.

από
το
1976

Παρέχοντας αξιόπιστες λύσεις για κάθε έργο καθώς και υψηλής ποιότητας κατασκευές, η επιχείρησή μας σε συνεργασία με τις σημαντικότερες εταιρείες του χώρου στην Ευρώπη φροντίζει για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας καθόλη τη διάρκεια υλοποίησης του έργου που αναλαμβάνει (δημιουργία προσφοράς- επιλογή υλικών- τοποθέτηση) καθώς και μετά το πέρας των εργασιών, παρέχοντας υψηλή τεχνική υποστήριξη για κάθε έργο που ολοκληρώνεται.Η πολυετής εμπειρία του τεχνικού προσωπικού μας υπόσχεται υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση. Η τεχνογνωσία αυτή σε συνδυασμό με τη μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων που διαθέτουμε εγγυάται ένα άρτιο αποτέλεσμα.Σε συνεργασία με μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία, Το Γυαλί έχει αναλάβει σημαντικά ιδιωτικά αλλά και δημόσια έργα φέρνοντάς τα κάθε φορά εις πέρας με απόλυτη επιτυχία.

Με γνώμονα την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και μέσα από την πολυετή εμπειρία και κατάρτιση του προσωπικού μας, η επιχείρηση απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες του χώρου για την υλοποίηση έργων σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια (μακροχρόνιας – βραχυχρόνιας μίσθωσης τύπου Airbnb), πολυτελείς κατοικίες καθώς και επαγγελματικούς χώρους.Προτείνοντας πρωτότυπες και εργονομικές λύσεις και παράλληλα προσαρμόζοντας την κάθε μας κατασκευή στις εκάστοτε απαιτήσεις των πελατών μας, ειδικευόμαστε στην τοποθέτηση εσωτερικών πορτών (με κάσα ή χωρίς), διαχωριστικών μπάνιου και γραφείων και κάγκελων για σκάλες και μπαλκόνια.

* Όραμα μας είναι το
συνεχές ταξίδι
στον γυάλινο κόσμο.